Wykształcenie
1974 - 1977 Technikum Gastronomiczne w Warszawie
Zawód: Technik-organizator usług gastronomicznych
Doświadczenie zawodowe
2010 - obecnie
Praca w Niemczech (kontrakty).
2005 - 2009 Restauracja "ZIELONA CHATA", Warszawa
stanowisko - kierownik zmiany
1998 - 2002 Hotel "GROMADA", Warszawa
stanowisko - zastępca kierownika gastronomii
1997 - 1998 Hotel "DORINT", Bad Durkheim (Niemcy)
stanowisko - Chef de rang
1996 - 1997 Hotel "NOVOTEL ORBIS", Warszawa
stanowisko - kierownik sali
1995 - 1996 Hotel "DORINT", Bad Durkheim ( Niemcy )
stanowisko - Chef de rang
1992 - 1994 Hotel "DORINT", Bad Durkheim (Niemcy)
stanowisko - kelner (mistrz)
1972 - 1992 Hotel "GRAND ORBIS", Warszawa
stanowisko - kelner (mistrz)
1972 Hotel "LIDO", Ulcinj (Czarnogóra)
stanowisko - kelner (praktyki)
1972 - 1992 Hotel "GRAND ORBIS", Warszawa
stanowisko - kelner (mistrz)
1971 Hotel "LIDO", Ulcinj (Czarnogóra)
stanowisko - kelner (praktyki)
Kursy i szkolenia
2010 Kurs "Tworzenie i zarządzanie stronami internetowymi"
1996 Kurs kierowników gastronomii
Języki obce
" Język niemiecki
" Język rosyjski
" Język serbsko-chorwacki
Dodatkowe umiejętności
" Projektowanie i zarządzanie stronami WWW
" Prawo jazdy kat. B
Cechy osobowości
" Zadaniowe podejście
" Odpowiedzialność
" Lojalność
Zainteresowania
" Informatyka
" Kulinaria
" Sport
Inne
2005 - 2008 Ławnik w Sądzie Rejonowym w Mińsku Mazowieckim
Udział w reklamach i filmach